Hétfő - Péntek 09:00 - 17:00

Szombat - Vasárnap - ZÁRVA

+36 84 696 303, +36 30 422 5879

info@siomedical.hu

8600 Siófok

Semmelweis u. 1.

Kövessen minket

Fizioterápia

Prime Physio by Eva

Hivatásunk a hitvallásunk!

A Magyar Ritmikus Gimnasztika Szövetség hivatalos rehab csapata a Prime Physio by Eva

Magyar Ritmikus Gimnasztika

Instrumentális manuálterápia magyarországi referencia praxisa vagyunk

Fizioterápia célzottan, funkcionális vizsgálat után manuális technikákat ötvözzük a gyógytorna gyakorlatokkal, nyújtás- mobilizálás- stabilizálás hármasa adja a mozgásszervi egészséget.

Praxisunk erőteljesebb és célzottabb fizioterápiát képvisel, oki terápiát csinálunk a tüneteken alapuló klasszikus gyógytorna helyett.

Sportolói szemlélet a jellemző, gyors, hatékony technikákkal dolgozunk

Hitvallásunk a Prime minőség azaz a professzionális rehabilitáció, test- lélek- szellem egységében.

Gyógytorna: 16.000 Ft

 • A Gyógytorna számunkra egy erőteljesebb vonalat képvisel, főleg hobbi és profi sportolókra adaptálva a gyakorlatok nehézsége és intenzitása erőteljesebb.
 • Gyakorlatainkban ötvözzük a gyógytorna ízületvédelmi szabályait a jóga, a pilates, az erőnléti edzés gyakorlataival.
 • Gyógytornát egyéni kereteken belül veheti igénybe
Kiknek ajánljuk?

Preventíven hosszú ideig nem sportolt valaki és újra szeretné kezdeni és előtte az alapizomzatot rendbe szeretné tenni, hobbi vagy profi sportolók sérülésmentes alapozásához, gyerekortopédiai esetekben (hanyagtartás, gerincferdülés, Scheuermann betegség, lúdtalp), mozgásszervi sérülések és műtétek után.

Terapeuták:
 • Benkő Éva Hanna – Gyógytornász, Instrumentális manuálterapeuta
 • Dávid Adrien – Gyógytornász, Instrumentális manuálterapeuta
 • Rapi Vivien – Gyógytornász, Instrumentális manuálterapeuta

Rendelés:

pénteken

Időpontfoglalás:

+36 84 696 303
+36 30 422 5879
+36 70 367 0888

Gyógytorna

Instrumentális manuálterpia: 20.000 Ft

 • Instrumentális Manuálterápia egy spanyol oszteopatha, Stefan Richelli 10 éves innovatív fejlesztése.
 • Instrumentális manuálterápiát mint terápiát használjuk és az akkreditált oktatást is nálunk lehet elvégezni. Az oktatást Hugyák Éva manuálterapeuta tartja.
 • Az eszközök segítségével a lágyrész kezeléseket sokkal mélyebben és hatékonyabban tudjuk elérni, mint csak a kezünkkel dolgoznánk az izmokon, izompólya vonalakon.

Külön eszközzel dolgozunk a nagy izmokon és a kis izmokon, speciális eszköz van az Achilles és fejbiccentő izmok kezelésére. Attól függően, hogy izom vagy fascia kezelést csinálunk az eszközökkel használunk krémet vagy szárazon a bőrön.

Kiknek ajánljuk?

Izomszakadás, izomsérülés, izomletapadások, szalagszakadás, triggerpontok(fájdalompontok) kioldására, epicondylitis, impingement szindróma, Backer cysta, térdműtét utáni rehabilitáció, bokaszalag szakadás, sportrehabilitáció.

Terapeuták:
 • Benkő Éva Hanna – Gyógytornász, Instrumentális manuálterapeuta
 • Dávid Adrien – Gyógytornász, Instrumentális manuálterapeuta
 • Rapi Vivien – Gyógytornász, Instrumentális manuálterapeuta

Rendelés:

pénteken

Időpontfoglalás:

+36 84 696 303
+36 30 422 5879
+36 70 367 0888

Instrumentális manuálterápia

Manuálterápia: 30.000 Ft

 • A támasztó- és mozgatórendszer akut és krónikus elváltozásainak, degenerációnak reverzibilis terápiája, oki terápia nemcsak a tüneteket kezeli. A manuálterápia során a terapeuta a pácienssel együttműködve mobilizációs fogásokkal feloldja, ellazítja a görcsös, bemerevedett mozgástartományban beszűkült testrészeket.
 • Kiknek ajánlott a manuálterápia? Nyak, hát, derék, medence, váll, csukló, csípő, térd, boka, fejfájás (migrénes, görcsös), gerincferdülés, gerincsérv, traumás sérülések utáni kezelésre szolgál, ortopédiai (scoliosis, spondylosis, spondylolisthesis, csípőprotézis előtti és utáni rehabilitáció), reumatológiai elváltozások (Bechterew kór, rheumatoid arthritis.), traumatológiai esetek (ficamok, izomszakadás, szalagszakadások, műtét utáni rehabilitáció)
Manuálterápia
 • Manuálterápia egy 50 perces kezelés: első alkalommal egy állapotfelmérés után terápiás fogások következnek, majd a izomtesztek elvégzése után egyénre szabott gyakorlatokkal engedjük haza a pácienseket és felállítjuk a kezelési tervet, hány alkalomra lesz szükség és milyen intenzitással.
 • Második alkalomtól mindig az aktuális funkcionális tesztek után folytatjuk a terápiás fogásokat és mobilizációs- stabilizációs gyakorlatokkal fejezzük be.
Terapeuta:
 • Hugyák Éva – Gyógytornász, Manuálterapeuta, Instrumentális manuálterapeuta

Rendelés:

pénteken

Időpontfoglalás:

+36 84 696 303
+36 30 422 5879
+36 70 367 0888

Craniosacralis terápia: 30.000 Ft

 • Cranium, azaz koponya, valamint a sacrum, azaz keresztcsont közötti terápia
 • Agy liquor(agyvíz) keringésen alapszik a terápia, amit egy gyengéd érintéssel, max. 5 gramm erővel tapinthat és kezelhető.
 • A terápia általánosan javítja az életminőséget. Beindítja a szervezet öngyógyító folyamatait, javítja a központi idegrendszer működését, az immunrendszert és a stressztűrő képességet, hat a nyirokrendszerre és a hormonális rendszerre egyaránt.
 • A craniosacralis kezelése során támogatjuk a normál agyi-gerincvelői folyadékkeringést, idegi funkciókat kiegyensúlyozza, és oldja a test kötőszövetes rendszerének feszültségeit, ízületi és izomrelaxációt hoz létre, agyterületek és koponya blokkok oldására ajánlott.
Kiknek ajánljuk?

fejfájás, migrén, álmatlanság, idegfájdalmak, asztma, krónikus hörghurut, arcüreggyulladás, tinnitus, fül-orr-gégészeti betegségek, fogászati és állkapocs-ízületi problémák, fogszabályozás mellékhatásait csökkenti (fejfájás és derék fájdalmak) szemészeti, nőgyógyászati. Menstruációs, terhesség alatti, szülési traumák, meddőség, gyermekkori zavarok, tanulási nehézségek, viselkedésproblémák, autizmus, gerincvelő sérülés, neurológiai kórképek javítására, gerinc betegségek esetén.

SER: szomatoemocionális release, a szövetben tárolt érzelmi blokkok kivezetése megakadályozza a szervi elváltozásokat, megbetegedéseket, fantom fájdalom megszüntetése (műtét utáni évekig fennálló frontok idején jelentkező ízületi fájdalom szervi ok nélkül)

Kezelések gyerekeknél 0-7 éves korig 25 perc

8 éves kortól és felnőtteknél 50 perc

Terapeuták:
 • Hugyák Éva – Gyógytornász, Manuálterapeuta, Instrumentális manuálterapeuta

Rendelés:

pénteken

Időpontfoglalás:

+36 84 696 303
+36 30 422 5879
+36 70 367 0888

Craniosacralis terápia