Visszalépés az előző oldalra

Dr Fenyőházi Jenő

Szülész- nőgyógyász főorvos

 

Siófoki Kórház Szülészeti és Nőgyógyászati Osztályának osztályvezető főorvosa. 

Orvosi diplomáját 1984-ben szerezte a budapesti Semmelweis Egyetem Általános Orvosi Karán. 

1998-ban szülészeti és nőgyógyászati szakvizsgát és szülész-nőgyógyászati ultrahang diagnosztikai képesítést is szerzett. 

2000-2013-ig a Telki Kórházban a szülész-nőgyógyászat szakmavezető főorvosaként kiemelkedő eredményeket szerzett a magán nőgyógyászati fekvő és járóbetegellátás terén.

 

 

Dr. Fenyőházi Jenő 1988 óta tagja a magyar nőgyógyász társaságnak és alapító tagja a magyar szülés-nőgyógyász ultrahang társaságnak. Szakmai érdeklődési köre a nőgyógyászati és hüvelyi ultrahang diagnosztika mellett a nőgyógyászati laparoscopos műtétekre, a policystás ovárium syndromára és a nőgyógyásztai Chlamydia fertőzésekre is kiterjed, melyekből több könyvet, és közleményt publikált hazai és nemzetközi folyóiratokban.

Dr. Fenyőházi Jenőt 2013-ban nevezték ki a 45 ágyas Siófoki Kórház Szülészeti és Nőgyógyászati Osztályának élére, ahol a szülőszobán és műtőblokkon kívül nőgyógyászati, terhespatológiai és gyermekágy újszülött részlegeit irányítja.

Az osztályon a nőgyógyászati laparoscopos sebészeti beavatkozások (myomagöb eltávolítás, nőgyógyászati cysták eltávolítása) mellett nőgyógyászati intimplasztikai beavatkozásokat is végeznek.

A szülőszobán az alternatív vajúdás és szülési lehetőségek mellett gerinc közeli (epidurális) érzéstelenítésre is lehetőség van. Ráadásul a vajúdás és szülés teljes időtartama alatt biztosítható a kismama által kívánt személy (férj, vagy más hozzátartozó) folyamatos jelenléte a szülőszobán.

 

Időpontegyeztetés: Sió Medical

Rendelési idő: Csütörtök 15.00-18.00

Várakozási idő kb. 3-4 hét

16 éves kortól!

 

Árak:

Vizsgálat cytológiával: 14000Ft

Konzultáció: 10.000 Ft

Cytológia, UH, vizsgálat: 16.000 Ft

Kontroll vizsgálat: 7000 Ft

Terhesgondozás: 14.000 Ft

Receptírás: 2000 Ft