Rólunk

 

 

 

A Siómedical Egészségügyi Központ vezetősége és munkatársai  elkötelezettek az emberi élet és egészség megóvása mellett és alternatívát biztosít a hazai egészségügyi ellátásban azok számára akiknek a személyre szabott, professzionális és diszkrét kiszolgálás az elsődleges.

Nálunk elkerülhetők a borítékot zavartan zsebbe csúsztatás kínos pillanatai. Ön partner számunkra. Tiszta ,átlátható viszonyokat, jó ár-érték arányú ellátást kínálunk – hálapénz nélkül.

A hozzánk forduló pá­ci­en­sek szá­má­ra biz­to­sít­juk az e­gész­ség megtartásához, a be­teg­sé­gek meg­e­lő­zé­sé­hez, gyó­gyí­tás­á­hoz szük­sé­ges is­me­re­te­ket, a meg­ér­tő, o­da­fi­gye­lő, csa­lá­di­as lég­kört, kul­tú­rált, esz­té­ti­kus, hi­gi­é­ni­kus kör­nye­ze­tet.

A vizsgálatokat bejelentkezés alapján végezzük, várakozás nélkül ,ezért nem kell heteket, hónapokat várakozni egészsége visszanyerésére.

 

Recepció

 

Amikor intézményünkbe belép, kérjük minden esetben jelentkezzen a recepción.

Mondja meg, kihez érkezett, így kollegáink beküldik az orvos virtuális rendelőjébe, ahol már látni fogja, hogy Ön megérkezett.

Amennyiben először jár nálunk, kérjük készítse elő TAJ és lakcím kártyáját , fényképes igazolványát

(gyógyszerfelíráshoz és azonosításhoz szükséges magánrendelőkben is)!

Személyes adatokat bemondásra itt sem tudunk elfogadni.

 

Amennyiben a vizsgálatra mégsem tud eljönni, ezt jelezze felénk, ahogy mi is jelzünk Önnek, ha az adott rendelés elmarad.  Ebben az esetben lehetőségünk van mást behívni, ezzel rövidíthetjük az előjegyzési határidőt is.