Hétfő - Péntek 09:00 - 17:00

Szombat - Vasárnap - ZÁRVA

+36 84 696 303, +36 30 422 5879

info@siomedical.hu

8600 Siófok

Semmelweis u. 1.

Kövessen minket

Rólunk

Siómedical Egészségügyi Központ

A Siómedical Egészségügyi Központ vezetősége és munkatársai  elkötelezettek az emberi élet és egészség megóvása mellett és alternatívát biztosít a hazai egészségügyi ellátásban azok számára akiknek a személyre szabott, professzionális és diszkrét kiszolgálás az elsődleges.

Nálunk elkerülhetők a borítékot zavartan zsebbe csúsztatás kínos pillanatai. Ön partner számunkra. Tiszta ,átlátható viszonyokat, jó ár-érték arányú ellátást kínálunk – hálapénz nélkül.

A hozzánk forduló pá­ci­en­sek szá­má­ra biz­to­sít­juk az e­gész­ség megtartásához, a be­teg­sé­gek meg­e­lő­zé­sé­hez, gyó­gyí­tás­á­hoz szük­sé­ges is­me­re­te­ket, a meg­ér­tő, o­da­fi­gye­lő, csa­lá­di­as lég­kört, kul­tú­rált, esz­té­ti­kus, hi­gi­é­ni­kus kör­nye­ze­tet.

A vizsgálatokat bejelentkezés alapján végezzük, várakozás nélkül, ezért nem kell heteket, hónapokat várakozni egészsége visszanyerésére.

Recepció

Amikor intézményünkbe belép, kérjük minden esetben jelentkezzen a recepción.

Mondja meg, kihez érkezett, így kollégáink beküldik az orvos virtuális rendelőjébe, ahol már látni fogja, hogy Ön megérkezett.

Amennyiben először jár nálunk, kérjük készítse elő TAJ és lakcím kártyáját, fényképes igazolványát

(gyógyszerfelíráshoz és azonosításhoz szükséges magánrendelőkben is)!

Személyes adatokat bemondásra itt sem tudunk elfogadni.

Amennyiben a vizsgálatra mégsem tud eljönni, ezt jelezze felénk, ahogy mi is jelzünk Önnek, ha az adott rendelés elmarad.  Ebben az esetben lehetőségünk van mást behívni, ezzel rövidíthetjük az előjegyzési határidőt is.