Hétfő - Péntek 09:00 - 17:00

Szombat - Vasárnap - ZÁRVA

+36 84 696 303, +36 30 422 5879

info@siomedical.hu

8600 Siófok

Semmelweis u. 1.

Kövessen minket

Időpontfoglalás

Bejelentkezés szakrendelésre

Időpontfoglaláshoz kattintson az alábbi lehetőségek közül annak az orvosnak vagy szolgáltatásnak a nevére, akihez vagy ahová az időpontot szeretné kérni.

(Ha nem találja az orvos, vagy szolgáltatás menüpontját, akkor időpontot foglalni kizárólag telefonon lehet, e-mailes időpontfoglalást nem tudunk rögzíteni!).

A megjelenő táblázatban a fehér mezők szabad időpontot jelentenek. Ha megfelelő Önnek egy időpont, kattintson a mezőre, és töltse ki az űrlap adatait.

Megjegyzés rovatba kérjük, üzenetet ne írjon!
Ide olyan információt várunk, hogy milyen panasszal érkezik (pl. hasi panaszok, térd fájdalom, anyajegyeltávolítás….stb.)

MRI vizsgálatnál : egy üres mező egy vizsgálatra vonatkozik.

Annyi üres mezőt foglaljon le, amennyi vizsgálatra szüksége van ( pl. koponya és nyaki gerinc MR- kettő darab vizsgálat, illetve a kontrasztanyagos vizsgálatokra ( hypophysis vagy sella, belső fül – mind kontrasztanyagos vizsgálat!) is kevés egy időpont, ennek megfelelően kettő darab egymást követő szabad helyet foglaljon le).

Ha bármilyen fémallergiája van (pl. nikkel), feltétlenül tájékoztasson bennünket (kontrasztanyagot ebben az esetben nem adhatunk)!

A megjegyzés rovatba kérjük beírni a vizsgált régiót az MRI vizsgálatoknál pl. térd MRI.

Ha kérdése van, nyugodtan kérjen segítséget telefonon (munkaidőben).

Fontos, hogy email-címét helyesen adja meg, mert rendszerünk erre a címre küld Önnek visszaigazolást a lefoglalt időpontról.

Amennyiben a vizsgálatra mégsem tud eljönni, ezt jelezze felénk, ahogy mi is jelzünk Önnek, ha az adott rendelés elmarad.