Hétfő - Péntek 09:00 - 17:00

Szombat - Vasárnap - ZÁRVA

+36 84 696 303, +36 30 422 5879

info@siomedical.hu

8600 Siófok

Semmelweis u. 1.

Kövessen minket

Táplálkozás és hormon terápia, természetgyógyászat, kineziológia

BERENCSI TÜNDE

Táplálkozás és hormon terapeuta
Természetgyógyász
Kineziológus

Miért én?

Ha valaki a nyárra akar tökéletes testet, annak nem én vagyok a megoldás. Neki megfelel egy sima, hagyományos diéta, amivel gyorsan ámbár nem tartósan le lehet dobni az a makacsan ragaszkodó 5-10 kilót.

Viszont, ha életmódot szeretnél váltani és úgy döntesz, hogy az egészséged fontos és az is, hogy egész évben erőfeszítés nélkül formában legyél akkor itt a helyed!

Nem hiszek az előre legyártott étrendben, mert abból nem tanulsz meg semmit, csak rájössz, hogy én értem a szakmámat. De mond meg őszintén, ha én összerakok egy étrendet, amiben pl szerdán halat kell enned megbrokkolit és te nem kívánod ezt az ételt mit fogsz csinálni?

Mit fogsz csinálni akkor, ha „elfogyott” az étrended? szerinted ebből tanulsz bármit? Tudni fogod, hogyan tovább? Hogy mi jó neked? Ugye, hogy nem!

Az én célom más! Szeretnélek megtanítani enni, ahogy az a te szervezetednek tökéletes, a napi rutinodnak, az ízlésvilágodnak és természetesen az egészségi állapotodnak megfelelő. Mert nem vagyunk egyformák! Pont ezért nincs séma!

Személyre szabás felsőfokon és ez alatt nem csak azt értem, hogy az étkezésed lesz rendben, hanem a lelkeddel is fogunk foglalkozni és azzal is, hogy az életmódváltás ne egy újabb nehézség legyen az életedben, hanem az életbe egy gördülékenyen beépülő jó szokás!

Szolgáltatások:

  • Étkezési szokáskorrekció
  • Egészségügyi panaszkezelés
  • Lelki egészség/egyensúly

Bejelentkezés és időpont-egyeztetés:

+36 84 696 303
+36 30 422 5879